salutació

A mi m'agraden els dinosaures i la paleontologia, ( i també l'arqueologia ) .... i a tu?

Presentacions amb prezi

Aquí podeu veure presentacions amb "Prezi", un programa en que pots fer presentacions espectaculars i molts boniques. Si en voleu fer un, us en deixo l'enllaç:

http://prezi.com/index/

PREZI 1: ELS PERÍODES GEOLÒGICS.

Aquest "Prezi" parla d'una manera resumida la vida durant els diversos períodes geològics de l'eó Fanerozoic, que també ho podeu trobar a la pàgina d'organigrames.

Us recomano mirar-lo en pantalla completa
      

Per començar cliqueu "start Prezi". Si voleu veure'l manualment aneu clicant les fletxes, si voleu que vagi automàtic trieu dels segons que et marca clicant la icona del rellotge .PREZI 2: DINO RÈCORDS.


Aquesta presentació de Prezi tracta sobre els principals rècords de la família dinosauriana; entre ells: el de més ràpid, el de crani més gros, el de cervell més petit i cervell més gran, el de nom més curt i nom més llarg, el de més gran, el de més petit, etc.  


PREZI 3: LES MIGRACIONS HUMANES

Aqui hi ha dibuixades les rutes més importants de les migracions de l'Homo Sapiens durant la Prehistòria, acompanyades del nom actual del país per on van passar i anècdotes sobre teories i material arqueològic.

PREZI 4: L'ORIGEN DELS CULTIUS

Utilitzant diversos mapes, en aquest "Prezi" s'expliquen quins són els animals i les plantes que es van domesticar durant el Neolític en 14 regions del món. També si refereix quan es va començar a domesticar en cada zona i si va rebre influència d'altres regions o no.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada