salutació

A mi m'agraden els dinosaures i la paleontologia, ( i també l'arqueologia ) .... i a tu?

dissabte, 23 de març del 2013

ÚLTIMA HORA: Nombren a un Pterosaure que va descobrir una nena a l'Illa de Wight.

El 2009 una nena anglesa anomenada Daisy Morris, que llavors tenia 5 anys, va descobrir un fòssil de Pterosaure a l'illa de Wight (Anglaterra). Fa pocs dies, els científics li han posat un nom a aquest exemplar: Vectidraco Daisymorrisae, en honor a la Daisy Morris.

Reconstrucció del Vectidraco Daisymorrisae. Era un Pterosaure que va viure a l'illa de Wight fa 115 M.A., època en la qual també vivien en aquell territori dinosaures com el Polacanthus, l'Eotyrannus, l'Iguanodon i el Hypsilophodon.    
Imatge de la Daisy Morris quan tenia 5 anys, que es quan va descobrir el fòssil. 

MÉS NOTÍCIES:

1: Una excavació internacional feta al jaciment de Chazumba (Mèxic), aporta noves dades sobre els habitants prehistòrics de la regió mexicana de Oaxaca. S'han descobert restes d'animals de fa 25.000 anys i aquests fòssils proven que els primers pobladors de Mèxic vivien en un clima més càlid que l'actual.
2: Per segon any consecutiu, l'ICP col·labora amb les pastisseries ArtBo per donar a conèixer els nens els món dels "dinos" en un format ben dolç per Pasqua. Per fer-ho, han plasmat en unes làmines de xocolata blanca les imatges d'un Titanosaure i el paisatge on vivia i ho han col·locat en una mona de Pasqua que es podrà veure al museu de l'ICP fins a finals de Setmana Santa.

Imatge de la  mona de Pasqua amb les làmines de xocolata amb imatges del Titanosaure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada