salutació

A mi m'agraden els dinosaures i la paleontologia, ( i també l'arqueologia ) .... i a tu?

dissabte, 16 de juliol de 2016

Jurassic World 2 is coming...

Rehabilitar la famosa expressió Winter is coming de Joc de Trons reflecteix molt bé el tema del qual vaig a parlar ara. Quan fa poc més d'un any de l'estrena de la quarta entrega de Parc Juràssic, Món Juràssic (Jurassic World), ja han arribat alguns informes que parlen sobre alguns aspecte de la cinquena entrega, Món Juràssic 2 (Jurassic World 2).
El rodatge del film no serà fins a l'any que ve. L'actriu Bryce Dallas Howard, que va participar a Món Juràssic com a Claire, ha dit que l'equip s'ha assegurat de no difondre res oficialment, almenys que sigui verbalment i no per escrit. Però entre el que s'ha filtrat es troba l'any de l'estrena: 2018. També hi ha alguns aspectes de l'argument, com el que li ha succeït al genetista Henry Wu després d'escapar del parc temàtic a Món Juràssic, i del paper d'alguns dinosaures.
No hi ha res de quines espècies apareixeran ni tampoc quin aspecte tindran (espero que hi posin plomes), però si que hi haurà dos tipus de dinosaures segons el rol que protagonitzen a la pel·lícula. El primer tipus són uns dinosaures militars que formaran part d'un exèrcit creat per en Wu, pel que les lluites seran un plat fort de la nova pel·lícula. El segons tipus són uns dinosaures domesticats que viuen a la ciutat com a mascotes dels humans. Pel que es veu, desapareix qualsevol element científic (que en les altres pel·lícules ja són pocs) i la trama es converteix en ciència-ficció pura i dura. Això si, fa tota la pinta de ser una bona pel·lícula d'acció.
Doncs aquí estaré esperant jo, per tornar al cinema a veure dinosaures en acció. I espero veure'ls amb plomes, perquè si no, tornar-ne a rebre un gran disgust. També cal dir que aquesta entrada la faig en relació a mencions que he fet a Parc Juràssic en altres publicacions d'aquest mes.
Acompanyo l'entrada amb dues fotos relacionades amb la pel·lícula anterior.

El Velociraptor escatat, agressiu i de mida humana de Mon Juràssic, mostrat com a tant perillós que el públic no el pot veure.
Foto: Universal Pictures.

Versió de la pàgina oficial de Món Juràssic en que s'hi mostra un veritable Velociraptor emplomallat i més aviat pacífic basat en l'evidència fòssil de Mongòlia. Aquesta agressivitat més baixa faria que pogués estar en un recinte dedicat a dinosaures emplomallats.
Foto: TheToastinator.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada